پاسخ کوتاه
اشتراکها را Apple مدیریت میکند. برنامهٔ Settings را باز کنید، روی نام خودتان بزنید، بعد Subscriptions › Phone Cleaner › Cancel Subscription. تا پایان دورهای که پرداخت کردهاید دسترسیتان میماند.
- 1برنامهٔ Settings را باز کنید
بالای صفحه روی نام خودتان بزنید.
- 2Subscriptions را بزنید
بعد Phone Cleaner را انتخاب کنید.
- 3Cancel Subscription را بزنید
تأیید کنید. طرح تا پایان دوره فعال میماند.
از داخل برنامه
بیشتر › تنظیمات › اشتراک › مدیریت اشتراک شما را به همانجا میبرد.
هنوز به مشکل خوردهاید؟
با کمال میل کمک میکنیم.